Back to All Events

Stressmeting: inzicht in je stressniveau en ademhaling

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Ben je vaak vermoeid? En heb je moeite om te ontspannen?

Jarenlange overbelasting heeft een groot effect op ons lichaam, het raakt ontregeld. Er ontstaan klachten zoals vermoeidheid, slechter slapen, snel geïrriteerd zijn en je geniet minder van de dingen die je doet. In een Stressmeting krijg je inzicht in je persoonlijke stressniveau aan de hand van je hartslag, hartslagvariatie (HRV) en ademhaling. Ook geven we advies hoe je gevolgen van stress kan aanpakken.

Op woensdag 1 maart is er de mogelijkheid van een Stresstest in een sessie van 25 minuten. Het tarief is € 25.

Op 1 maart en op andere dagen is er ook de mogelijkheid voor een Fysiologische rustmeting. Dit is een uitgebreide meting waarin we aan de hand van je hartslag, hartslagvariatie (HRV) en ademhaling inzicht geven in je stressniveau en je ademhaling. We bespreken je achtergrond, klachten en doelstellingen en we geven persoonlijk advies om stress tegen te gaan. Ook oefenen we een goede rustige ademhaling. Dit is effectief om tot ontspanning te komen. Je ontvangt de resultaten en het advies in een overzichtelijke rapportage. Het tarief is € 55.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info.hartslagcoaching@gmail.com.

Vermeld of het om een Stresstest of om een Fysiologische rustmeting gaat. Voor de Stresstest graag vermelden op welke tijden je op 8 februari kan. Voor de Fysiologische rustmeting graag ver melden op welke dagen en op welk tijdstip je kan.

Meer informatie

www.hartslag-coaching.nl

Of bel 06 52653128.

 

 

 

Earlier Event: February 20
Workshop: Nieuw samengesteld gezin
Later Event: March 6
Cursus: EHBO bij kinderen