Back to All Events

Cursus: EHBO bij kinderen

Praktische informatie

De cursus "EHBO bij kinderen" wordt speciaal georganiseerd voor vaders, moeders en verzorgers van kinderen in de leeftijd tot ongeveer 13 jaar. Wilt u leren hoe u een verband moet aanleggen of wat u moet doen bij een brandwond? Of wilt u tips om risico’s te voorkomen? In deze cursus komt dit en nog veel meer aan bod

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud

Onder leiding van een ervaren docent leert u in 3 lessen van 3 uur hoe u ongelukken kunt voorkomen en hoe te handelen in geval er toch iets gebeurt. Zo leert u bijvoorbeeld wat u moet doen bij een val of vergiftiging en hoe u verwondingen behandelt. Daarnaast staan ook reanimatie en het gebruik van AED (Automatische Externe Defibrillator) op het programma.

Tarieven
De prijs voor deze cursus is €138,00. Indien u het certificaat van het Oranje Kruis wilt ontvangen, dan geldt hiervoor een meerprijs van €14,00. Servicepashouders krijgen 10% korting op deze cursus (exclusief het certificaat). Lees hier welke voordelen de VitrasPas nog meer biedt.

Afhankelijk van uw polis vergoeden veel zorgverzekeraars vaak ook een groot deel van de kosten van de cursussen van Vitras. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Cursusdata
maandag 06 Maart 2017
maandag 13 Maart 2017
maandag 20 Maart 2017
Tijd: 19:30-22:30

Bron: www.vitras.nl