Back to All Events

Rust in de tent. Minder stress in je gezin, Hoe doe je dat?

Rust in de tent. Minder stress in je gezin, Hoe doe je dat?

Stress...we kennen het allemaal. Gehaast op weg naar school om de kinderen weg te brengen, dan snel naar je werk waar je te laat aankomt. Je collega zegt niets maar je voelt haar afkeurende blik op je rug. Je doet je best en aan het einde van de dag is het werk niet af. Je gaat de kinderen ophalen van de BSO, ze zijn moe en je jongste zit huilend achterop je fiets. Dan gaat het ook nog regenen. ’s Avonds plof je uitgeput neer op de bank en hebt geen energie om een gesprek met je partner te voeren. Chagrijnig ga je naar bed. Herken je dit? Of andere situaties die voor jou stressvol zijn?

Stress heeft veel invloed op jou en op je gezin. Wil je daar anders mee omgaan? Kindercoaches Anneke Davids van de Kracht van het kind en Walther Huiskes van Kindercoachadviezennederland organiseren de workshop “Rust in de tent” voor ouders op woensdag 26 oktober van 20.00- 22.00 uur in Centrum de Linde, Jachtlaan 15 in Bilthoven. Inloop vanaf 19.30 uur.

Bijdrage in de kosten €5. Meer informatie en aanmelden www.dekrachtvanhetkind.nl info@dekrachtvanhetkind.nl of bel 0636332749. Tijdens deze interactieve workshop leer je een manier om binnen enkele minuten je stress niveau te verlagen en krijg je 17 gratis tips om thuis direct in de praktijk te brengen. 

Earlier Event: October 15
Open Dag Centrum de Linde
Later Event: October 28
Mindfulness voor kids