Back to All Events

Masterclass Ontdek je gaves


Wil je jouw unieke kwaliteiten ontdekken en leren hoe je ze in kunt zetten om je levensdoel te bereiken? Healer Elise Severino begeleidt je in deze masterclass om contact te krijgen met het universum en richting te geven aan je leven. Door meditatie en oefeningen ontdek je wat je te doen hebt op aarde en wat jouw waarde is.

Op jonge leeftijd merkte Elise dat ze de wereld anders beleefde dan haar leeftijdgenoten. Ze ziet energieën en voelt snel aan waar iemand mee worstelt. De afgelopen jaren heeft Elise zich verdiept in haar eigen gaven en gebruikt ze deze om anderen te helpen. Elise: "Iedereen heeft unieke kwaliteiten, alleen ben je je daar vaak niet van bewust. Door meditatie en healing kun je jouw eigen gaven ontdekken en ze inzetten om doelen in je leven te bereiken."

Elise Severino is eigenaar van In-Spiri en werkt als healer. Ze ondersteunt anderen om blokkades te helen, trauma's te verwerken en nieuwe energie op te doen. 

Reserveren voor de masterclass kan via iamspiri@gmail.com of www.in-spiri.com. De workshop kost 150,00 euro inclusief koffie, thee en een gezonde lunch.
 

Earlier Event: October 28
Mindfulness voor kids
Later Event: November 29
Cursus Indiase Hoofdmassage