Back to All Events

Transformational Breath Weekend


Wil jij een blijvende verandering in je leven? Wil je je leven voluit leven en ben je niet bang om je leven te vullen met ruimte, vreugde en vrijheid? Leer dan in een week tijd één van de allerkrachtigste ademtechnieken op aarde.

Tijdens dit eerste weekend van een drieluik duik je diep in jezelf met behulp van je Transformational Breath, coachingstechnieken en vele verrassingsmomenten. Dit eerste niveau kan los gevolgd worden, zonder enige verplichting tot verdergaan. Uiteraard is het mogelijk om naast dit weekend ook direct voor Levels II & III in te schrijven voor een compleet traject.

Je wordt deskundig begeleid door professionele en degelijk opgeleide ademcoaches en trainers. We werken in een verhouding van 2-3 deelnemers per ademcoach, wat zorgt voor veel persoonlijke begeleiding. 

Je maakt enorme sprongen in je ontwikkeling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied, waardoor je je volledige potentieel gaat ervaren voluit gaat leven.

Deze levensveranderende week bevat ondermeer:

- 2 ademsessies per dag
- speciale ademsessies zoals een watersessie
- ademanalyses
- persoonlijke begeleiding (2-3 deelnemers per ademcoach)
- lichaamsbeweging
- gezond eten
- veel momenten van plezier en ontspanning

Er is geen krachtigere transformerende techniek op de wereld dan Transformational Breath. 

Geef je op voor dit life changing evenement. Aanmelden is noodzakelijk: http://www.altractive.nl/level-i-ii-iii-najaar-2016/

 

 

Earlier Event: September 21
Presentatie : Bemertherapie®
Later Event: October 8
Pushing Your Boundaries