Back to All Events

Access Bars Training

Creëer ruimte in je hoofd, rust in je lichaam. Reset je persoonlijke ‘harde schijf’, ruim negatieve emoties, gedachten, overtuigingen en oordelen op en laat de energie, positiviteit en creativiteit weer vrijelijk stromen door je hoofd en lijf.

In je hoofd bevinden zich verschillende energiebanen (Bars) die met elkaar zijn verbonden door 32 punten op je hoofd. Tijdens een Access Bars sessie worden deze punten zachtjes aangeraakt. Hierdoor wordt vastzittende lading afgevoerd en de energie in de banen weer op gang gebracht. Alsof je hoofd weer schoon gespoeld wordt! Alle onnodige bagage, dat wat je jarenlang hebt opgeslagen en vastgehouden, wordt tijdens de sessie losgemaakt en opgeruimd. Je voelt je direct ontspannen en met meer rust en ruimte in je hoofd én lichaam.

Word Access Bars Practitioner

De Access Bars sessies zijn een waardevolle aanvulling voor therapeuten in de complementaire zorg. Bliss You verzorgt trainingen voor het certificaat Access Bars Practitioner die geaccrediteerd zijn door KTNO. De trainingen zijn ook geschikt voor anderen die willen leren hoe zij deze sessies kunnen toepassen, bijvoorbeeld om hun gezin te helpen. Deze training isdoor hetKTNOgeaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten, voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG, NVST en BATC.

Meer informatie: http://www.bliss-you.nl/access-bars/

Aanmelden: http://www.bliss-you.nl/agenda/access-bars-bilthoven/

Praktische informatie:

  • Datum: Zondag 26 maart 2017
  • Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
  • Investering: €270,- (vastgestelde prijs augustus 2015 vanuit Access Consciousness) 
Earlier Event: March 19
Workshop Personal Power
Later Event: March 26
Awakening Your Light Body