Back to All Events

Mediumschap voor gevorderden


Dit weekend gaan we werken aan de kwaliteit van jouw mediumschap en van jouw zelfvertrouwen.

Volgens de regels van authentieke mediumschap moet jouw boodschap degene die je toespreekt ervan kunnen overtuigen dat jij werkelijk een link met juist die ene overleden persoon hebt. Deze persoon moet als het ware via jou tot leven worden gebracht. Dat kan bijvoorbeeld door het benoemen van kleine, maar zeer herkenbare details, zoals het bestaan van een bepaald sieraad of een bewerkte wandelstok. Herinner de ontvanger van jouw boodschap aan de sigarenrook die zo bij opa hoorde of aan het borduurwerk van oma, of bijvoorbeeld dat de persoon in kwestie tijdens zijn leven paarden hield.  Juist dat soort details waarmee het leven van ieder is gevuld, zijn belangrijk om te benoemen. Op die manier lever je bewijs en dat is uiteindelijk je taak als medium. Daarnaast kan je natuurlijk nog een boodschap geven aan de ontvanger van jouw boodschap, maar eerst het bewijs, zodat jouw ontvanger weet wie jouw bron is.

Tegenwoordig zien we veel boodschappen zonder daadwerkelijk bewijs. Dit zijn vaak psychic verkregen boodschappen die geen bewijs leveren over het leven na de stoffelijke dood. De waarde van dit soort boodschappen is dan ook zeer betrekkelijk. Hetzelfde geldt voor waarnemingen over energieën, engelen en alle andere waarnemingen die niet objectiveerbaar zijn.

Het leveren van dit soort lege boodschappen kan je vermijden indien je weet waar je naar zoeken moet en hoe je daartoe de (werk-)relatie met de spirituele wereld moet inrichten.

Deze workshop met Sally Barnes is vooral praktisch ingericht. Veel praktijk en oefening dus. Sally zal ons als groep en jou als individuele deelnemer hierbij heel praktisch begeleiden, bijvoorbeeld door je een manier aan de hand te doen waarop je je eigen ‘mind’ opzij kunt zetten, zodat je veel gemakkelijker het contact kunt maken en een boodschap kunt geven.

Nu is dit een cursus voor gevorderden. Je hebt dus wel een basis nodig om deel te kunnen nemen. Het verschil tussen psychic werken en spiritueel mediumschap moet je duidelijk zijn. Van nog groter belang echter is enthousiasme en de bereidheid te hebben om zo nu en dan buiten je comfort zone te stappen. Om dat gemakkelijker te maken: realiseer je dat je dit niet doet voor een ander. Dit doe je voor jezelf zodat jouw mediumschap kan groeien. Heb je vragen over dit weekend, laat het ons weten en we spreken e.e.a. door.

Tot slot nog dit. Sally Barnes is op de vrijdag voor het weekend beschikbaar voor private sittings. Deze zullen worden gehouden in haar hotel nabij Utrecht. Hieraan zijn kosten verbonden. Je kunt op het aanmeldingsformulier aangeven of je hiervoor belangstelling hebt.

Cursustijden: 23 en 24 juli om 10:00 – 17:00 uur

Prijs: € 150,00, inclusief koffie, thee en water.

Je kunt je aanmelden via www.spiritflame.nl

Earlier Event: June 17
Cursus Gelaatkunde