Back to All Events

Ster van Bethlehem Transmissie

Kerst is bij uitstek een tijd van Liefde, Compassie en de geboorte van het Goddelijke Nieuwe - vertegenwoordigd onder andere door het zuivere Jezus-kindje. Het is een gunstig ogenblik om te vertrouwen en hoopvol naar de toekomst te kijken. Kerst nodigt je uit om je leven in overeenstemming met de Goddelijke Leiding en Ordening te brengen; om Goddelijke Aspecten van je Zijn te ontwaken; om het Licht te zien; om spirituele tekenen te zien en te volgen!

In twee geleide meditaties van ieder ongeveer drie kwartier, maken we contact met de energie van de Ster van Bethlehem. Dit is Hoge Energie van Vertrouwen in een Hogere Orde, Inzicht in de Volmaaktheid van de Kosmos, Vernieuwing, Wedergeboorte, Vertrouwen in de Toekomst, Optimisme, Helderheid, Liefde, Compassie, Vreugde, Hoop en Diep Inzicht.

Tijdens de Ster van Bethlehem-workshop stemmen we ons verder af op de subtiele, lichtvolle, grenzeloos liefdevolle energievelden van de Aartsengelen.

Kosten: 40 euro bij betaling tot 16 december; inclusief Poolse kersthapjes, kruidenthee, gebak en een themakristal; aanmelden via www.schoolvooradelaars.nl of welkom@schoolvooradelaars.nl.