Back to All Events

Quantum Light Breath meditatie 6-weekse cursus

Laat je levensenergie weer stromen

De QLB is een zeer gerichte ademmeditatie die je persoonlijke transformatie versnelt, door het omzeilen van het bewuste denken en het direct loslaten van oude programma's uit het onderbewustzijn. Het lichaam gebruikt het, tijdens de meditatie opgebouwde, overschot aan zuurstof om zich te bevrijden van oude onderdrukte emoties. Vaak hebben we deze emoties al jarenlang opgebouwd in ons systeem en worden we er soms letterlijk ziek van. De QLB verwijdert in principe de noodzaak tot analyse, pijnlijke emotionele ervaringen, jaren van therapie en onvruchtbare meditaties. De aandacht wordt steeds weer liefdevol teruggebracht naar de ademhaling, die zich niet anders dan in het HIER en NU kan bevinden. De QLB brengt je meestal in een verruimd bewustzijn en laat je meer energie, rust en helderheid ervaren. 

6-weekse meditatiecursus

In 6 avonden leer je de meditatie beoefenen en maak je al een start met het schoonschip maken van onbewuste patronen, die je niet meer dienen.

Kosten: Je kan eerst met een proefles meedoen voor € 15,00. Besluit je om aansluitend de QLB cursus mee te doen, dan is de proefles inclusief.

De gehele meditatiecursus kost € 150,- 
Korting: als je je aanmeldt voor 19 september 2016 dan krijg je € 25,- korting!

Data: dinsdagavond:11 en 25 oktober en 1,8,15 en 22 november 2016.

Tijdstip: 19.30 tot ongeveer 21.30 uur (deur is 10 minuten voor aanvang open)

Meer informatie: www.reikipraktijk-camelia-utrecht.nl

Aanmelden: info@reikipraktijk-camelia-utrecht.nl

Earlier Event: October 8
Pushing Your Boundaries
Later Event: October 15
Open Dag Centrum de Linde